Kino4ua.com
480p

Грайндхаус: Планета страху

Рік:
Ор. назва:
Planet Terror
Країна:
США
Режисер:
Роберт Родрігес
Тривалість:
01:35:33
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Дослідницька група на чолі з навіженим професором вирішила здійснити секретну операцію з доставки особливого газу, але не впоралися з герметизацією і токсичний газ потрапив в атмосферу. Він перетворює людей в шалених кровожерливих зомбі, але навіть доставка постраждалих в кращий госпіталь міста не змінює ситуацію. Медсестра, яка давно працює в лікувальному закладі, занурена в сімейні проблеми. Чоловік постійно б'є її і всіляко знущається, тому вона вирішує піти від тирана, але він робить по-своєму - вколює їй в руку спеціальну сироватку і закриває в кімнаті.

У лікарню надходить все більше людей, які незворотньо втрачають вигляд, а ті, кому вдалося уникнути злої долі, намагаються швидше втекти. Спокуслива брюнетка Черрі втратила ногу, але замість штучної кінцівки користується автоматом, за допомогою якого можна перемогти монстрів. До ефектною жінці приєднується хлопець, який колись з нею зустрічався і разом вони починають трощити чудовиськ направо і наліво. Чим закінчиться небезпечна сутичка і чи зможуть ті що залишилися в живих повернути собі людську подобу? Як протистояти дії газу? ©Kino4ua Грайндхаус: Планета страху 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?