Kino4ua.com

Манчестер біля моря

Рік:
Ор. назва:
Manchester by the Sea
Країна:
США
Режисер:
Кеннет Лонерґан
Тривалість:
02:17:55
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
З дитячих років у Лі Чендлера були великі плани на майбутнє, але виявилося, хлопець не відрізняється особливими талантами і змушений перебиватися мізерними заробітками. Він проживає в Бостоні, промишляє дрібними ремонтними роботами і знімає маленьку кімнатку. Найчастіше до нього звертаються зрілі люди з проханням полагодити несправний кран.
Зрозуміло, на подібній роботі неможливо розбагатіти, необхідно шукати вихід. Чоловік же воліє коротати вечори за випивкою в барі, частенько беручи участь в бійках.

Невідомо, до яких наслідків в подальшому призвело б подібне проведення часу, якби не страшна трагедія, що сталася в його родині. Старший брат несподівано помер від інфаркту, залишивши сиротою єдиного сина Патріка. Лі повинен терміново приїхати в провінційне містечко, де знаходиться рідна домівка. Через сварку він давно не підтримував спілкування з батьком і матір'ю, тільки похорони родича змусили повернутися в рідні краї.
Чоловіка призначили опікуном шістнадцятирічного племінника. Більше доглянути за підлітком нікому. Для нього це справжнє важке випробування. Лі не може розібратися з власними проблемами, а тут ще й хлопчика треба поставити на ноги. Чи зуміє впоратися хлопець? ©Kino4ua Манчестер біля моря 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?