Kino4ua.com

Містер Ніхто

Рік:
Ор. назва:
Mr. Nobody
Країна:
Бельгія, Німеччина, Канада, Франція
Режисер:
Жако ван Дормель
Тривалість:
02:18:33
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый)
Далеке майбутнє. Люди домоглися здійснення своєї найзаповітнішої мрій і стали безсмертними. Тепер вони не вмирають і живуть, знаючи, що можна нікуди не поспішати. Неквапливе протягом життя перериває неймовірна сенсація: в світі з'явився смертна людина! Його життя перетворюється на справжнє шоу. Суспільство хоче знати, які емоції відчуває людина перед смертю, про що думає. Завдання журналіста показати телеглядачам якомога більше нюансів, тоді програма зможе набрати найвищий рейтинг.

Несподівано починає вимальовуватися дуже заплутана і неймовірна ситуація. Містер Немо розповідає кілька історій про різні періоди свого існування. Все життя перед ним стояла проблема радикального вибору, коли кардинально змінювалося абсолютно все. При розлученні батьків він повинен був вибрати місце проживання. Якщо він залишається з мамою, його чекає велике кохання і відмова від відносин з коханою дівчиною. З батьком - проблеми і хвороби. Коли він змушений вибирати, змінюється всесвіт. Поступово люди майбутнього починають розуміти, що поява цього смертного не проста випадковість і світ більше ніколи не буде колишнім. ©Kino4ua Містер Ніхто 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?