Kino4ua.com

План втечі

Рік:
Ор. назва:
Escape Plan
Країна:
США
Режисер:
Мікаель Хофстрём
Тривалість:
01:55:21
Переклад:
Українська мова ДіАр | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Далеко не кожному відомий той факт, що свідомість укладеного в корені відрізняється від свідомості вільної людини. За гратами почуття загострюються небувалим чином. Людина здатна думати, чути і відчувати з подвоєною, а то і з потрійною силою. Так відбувається, тому що в'язень відчуває постійну небезпеку за своє життя і все його рецептори загострюються.

Один дуже ерудований чоловік на ім'я Рей Бреслін славиться тим, що може втекти з будь-якої в'язниці на світлі. Такі операції йому вдаються завдяки природній спостережливості, логіки і загостреним почуттям. Бреслін працює на компанію, яка займається дуже нестандартною справою - тестує в'язниці Сполучених Штатів. І не одна, навіть сама сувора, в'язниця не зламала Рея. З 14 «місць не таких віддалених» він благополучно втік. Свого часу навіть зайнявся письменницькою діяльністю і написав книгу про свої пригоди.

В один прекрасний день агент ЦРУ Джессіка Майер пропонує Бресліну протестувати нелегальну в'язницю для запеклих злочинців. Справа небезпечна, але Рей не може впоратися зі своїм самолюбством і погоджується на авантюру. Тепер він носить ім'я Ентоні Портос і готовий відправитися в «Гробницю» - так називається це жахливе місце. Рею вшивають в тіло жучок, щоб завжди спостерігати за його діями. Однак при арешті в Новому Орлеані, жучок вилучають з тіла і присипляють Бреслін.

Тепер знаменитий «майстер пагонів» залишається один на один з найжорстокішою в'язницею в світі. Поодинці йому не впоратися і він повинен заручитися підтримкою в'язня на ім'я Еміль Роттмайер. Удвох у них є шанс втекти. ©Kino4ua План втечі 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?