Kino4ua.com
FullHD 1080p

Топ-модель по-українськи (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Топ-модель по-украински
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Тривалість:
02:18:22
Переклад:
Українська мова Оригінал
Скарга

Топ-модель по-українськи - реаліті-шоу від Нового каналу. У новому сезоні 7 дівчат і 8 хлопців. Переможець повинен довести, що саме він - найкращий. Хто виграє пропуск в світ Великої моди? Колишній футболіст. Татуйована екстрим-модель. Бальний танцюрист. Татова донька. Майбутній прокурор. Неформалка. Вайнер. Тренер дитячої команди. Баріста. Трансгендер. Пацанка з модельними даними. Тревел-блогер. Безробітний. Метросексуал. Дівчина, яка грає на гітарі. Всіх об'єднує одне - пекуче бажання пробитися нагору. До слави. До тисячі доларових контрактах і обкладинках журналів. До кращого життя. Щотижня ти можеш спостерігати за жорсткою боротьбою за місце під сонцем. З кожним днем атмосфера розжарюється все більше. Чи потрібна дружба в такому проекті? Чи варто боротися за любов? Як залишитися собою в модельному бізнесі, який не знає сентиментів? ©Kino4ua Топ-модель по-українськи (1, 2, 3 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?