Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Блейд

Рік:
Ор. назва:
Blade
Країна:
США
Режисер:
Стівен Норрінгтон
Тривалість:
02:00:43
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Блейд - величезний темношкірий брутальний чоловік вважає, що вампірам не місце на землі. Головний герой готовий до останнього боротися з кровососами, незважаючи на те, що він сам є напіввампір і напівлюдина. Коли мати головного героя була вагітна, вона стала жертвою вампіра. Під час пологів жінка померла, але встигла подарувати хлопчикові життя. У ньому виявилася кров вампіра, але її кількість була настільки мала, що він не став жорстоким кровососом.

Блейд має всі якості, які притаманні вампірам. Він є щасливим володарем неймовірної сили, витривалості і навіть має здатність до регенерації. Крім того, головний герой не боїться того, чого побоюються всі вампіри. Він може виходити на вулицю вдень, що дає йому деякі переваги. Єдине, що робить Блейда слабшим - це жага людської крові, але він тримає себе в руках, щоб не заподіяти нікому шкоди.
Щоночі головний герой виходить на стежку війни. Він готовий піти на все, щоб позбавити світ від жорстоких кровососів, проте головна його мета - це вампір, який зруйнував життя його матері. Крім того, підступний лиходій мріє поневолити весь світ, тому Блейду не залишається нічого іншого, крім як взяти в руки зброю і переслідувати свого кровного ворога. ©Kino4ua Блейд 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. DRIDER
    22 квітня 2020 20:32
    + +1 -
    ВЫЛОЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА ЭТУ ЧАСТЬ БЛЕЙДА НА ТОРРЕНТАХ !!! kissing_heart
    1. Kino4ua
      22 квітня 2020 20:59
      + 0 -

      Торрент є, подивіться під основним постером.