Kino4ua.com

Блейд Трійця

Рік:
Ор. назва:
Blade: Trinity
Країна:
США
Режисер:
Девід С. Ґоєр
Тривалість:
01:53:41
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Блейд - мисливець на вампірів. Він єдиний на планеті може впоратися з диявольськими створіннями, які розплодилися на землі. Його секрет сили і неймовірних можливостей укладений в змішаної крові що протікає в ньому. Він невразливий, тому вороги підставили воїна, давши йому вбити звичайну людину, відданого послушника з накладними іклами. Блейда розшукує ФБР. Його вбивство стало надбанням громадськості, завдяки знятому відео і викладеному в мережу. Компетентними фахівцями оголошується психопатом по всім трансляціям, його фотографії в кожній газеті.

Суспільство оголосило мисливця ворогом номер один, заперечуючи можливість існування кровопивців. Небезпека оточує всюди. Змовникам вдається виявити таємний штаб Уістлера. В сирійській пустелі в таємничої піраміді упирі знаходять стародавнього захисника роду, який неймовірно сильний. Він здатний вбити полукровку, але після багатовікового сну набирає міць. На стороні світла бореться Ебігейл Уістлер і Ганнібал Кінг, вони допомагають борцю вибратися з федерального ув'язнення. Навіть об'єднавшись їм трьом не перемогти самого диявола. Знищити всіх вампірів допоможе нова зброя, але для його активації потрібна кров непереможного Дрейка. ©Kino4ua Блейд Трійця 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?