Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Хибні міркування (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kyokou Suiri
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кейдзі Гото
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | FanVoxUA
Богиня мудрості звання, яке дає можливість виступати посередником між світами людей і потойбічних істот. Щоб отримати цей титул необхідні жертви, а саме втрата правого ока і лівої ноги. На що і погоджується наша головна героїня Котоко Іванага, викрадена в одинадцятирічному віці Уoкаямі за для цієї долі, звичайна дівчинка. З того дня в момент потреби, ті самі сторонні істоти зверталися до неї за допомогою. Уже шість років минуло, коли Котака стала богинею і весь цей час Уoкаі не забували про її існування. В цей же час двадцятидворічному студенту не поталанило і його кинула кохана. А все через те, що він втік під час їх прогулянки, зустрівши капу. Скориставшись ситуацією Сакураґава Куро, Котака намірилася стати дружиною цього хлопця, який не такий вже й простий, як здається на вигляд. Тепер, вона звертається до нього за допомогою з надприродними явищами і власне узгодження. Обов'язки, які впали на Куро не те щоб не подобалися йому, але і обтяжений з ними він не збирається. До всього дівчина має намір завоювати серце хлопця, але на жаль, він нічого не відчуває до неї. ©Kino4ua Хибні міркування (1, 2 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?