Kino4ua.com

Третій зайвий

Рік:
Ор. назва:
Ted
Країна:
США
Режисер:
Сет МакФарлейн
Тривалість:
01:46:21
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Друзі дитинства завжди є кращими, улюбленими і незабутніми. Людина це або плюшевий ведмедик. Саме іграшковий ведмідь по кличці Тедді став для ключового персонажа нерозлучним приятелем. Будучи маленьким дитиною Джон загадав, щоб його улюблена іграшка ожила, і на подив його мрія збулася. Зараз будучи дорослою людиною, герой продовжує більшу частину часу проводити в компанії Теда. У хлопця є кохана Лорі, яка надмірно ревно ставиться до Теду.

Своєю несерйозністю, любов'ю до нестримних вечірок, постійною зміною дівчат, розпивання спиртних напоїв і покурюванню травички, ведмідь згубно впливає на її благовірного. Після чергового інциденту дівчина ставить коханому умову, або їх любов, або дружні стосунки з Тедом. Джон просто в шоці, він шалено любить Лорі, але і не може залишити одного, адже вони знайомі з незапам'ятних часів. Він жадає створити з дівчиною повноцінну сім'ю, але і з другом дитинства не хоче розлучатися. Чоловік постав перед непростим рішенням і повинен зробити вибір, як можна скоріше, але в найвідповідальніший момент, трапляється непередбачене ... ©Kino4ua Третій зайвий 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. фсёбудедобре
    фсёбудедобре
    2 серпня 2020 20:44
    + -1 -
    якась херня і ганьба для Уолберга