Kino4ua.com
FullHD 1080p

Вілфред (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Wilfred
Країна:
США
Режисер:
Рандалл Ейнхорн, Віктор Неллі мл.
Тривалість:
00:22:07
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий - 1-2 сезон, ШафаМедіа | Багатоголосий закадровий - 3-4 сезон
Переклад:
Російською - LostFilm
Собака - це єдиний друг, який ніколи не зрадить. У нашого героя є такий вірний консультант по всіх життєвих питань. Пес Вілфред, в поданні Райана, не є звичайною собакою, а лише носить костюм-оболонку пса, під якою ховається людська сутність. Райан відноситься до Уілфреду як до австралійського хлопця, який став в один день найкращим другом. Вілфред частенько буває грубуватим, нерідко похмурий і буркотливий, але відрізняється чесністю, порядністю і хоробрістю. Серіал на kino4ua.
За всі позитивні і негативні риси характеру пса його господар любить Вілфреда. Автори фільму наділяють пса людськими характеристиками не випадково, адже саме він, на думку глядача, є справжнім головним героєм кінострічки. А Райан задовольняється другорядною роллю. Вілфред робить все, щоб Райан зрозумів своє призначення в цьому житті, знайшов місце у великому світі, позбувся різних фобій і знайшов дорогу до своєї мрії. Неординарний фільм змушує нас замислитися про роль домашніх тварин в нашому житті. Ймовірно, варто цінувати чотирилапих друзів набагато більше, ніж ми робимо ... Приготуйтеся до того, що на свою собаку після перегляду "Уилфреда" ви будете дивитися інакше. ©Kino4ua Вілфред (1, 2, 3, 4 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?