Kino4ua.com

Священик

Рік:
Ор. назва:
Priest
Країна:
США
Режисер:
Скотт Стюарт
Тривалість:
01:27:33
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Існує таємна місія «Соло світу», яка покликана знищити Королеву вампірів. При успішному результаті, нарешті, має закінчитися протистояння. Несподівано команда потрапляє в пастку. При відступі групи, лідерові не вдається втекти.
Вампіри завжди співіснували з людським родом. Люди вели війни проти них. Упирі відрізнялися швидкістю, спритністю, але боялися сонця. Щоб перемогти чудовиськ, воїнам не вистачало переваги для перемоги. Довгі роки не зупинити було біди. Вимираючий народ шукав укриття за потужними спорудами стін, що захищають місто. Церква - єдине місце для порятунку. Але була знайдена ефективна зброя - монахи. Вони володіли незвичайними здібностями, створені спеціально для боротьби з диявольським кодлом.

Їм під силу змінити хід битви. Але невдовзі суспільство, подолавши нечисть, в їх допомоги більше не потребувало. Про лиха забули, загін розпустили. Розбрелися герої по світу, загубившись серед мирних жителів, але так і не зумівши пристосуватися до звичайного життя.
Через деякий час вовкулаки знову зміцніли і готують наступ. До священика приходить шериф і повідомляє трагічну звістку, що його брат з дружиною загинули, а їх дочка викрадена кровожерами. ©Kino4ua Священик 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?