Kino4ua.com

Дракула: Невідома історія

Рік:
Ор. назва:
Dracula Untold
Країна:
США, Великобританія, Ірландія
Режисер:
Ґері Шор
Тривалість:
01:40:33
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Влад Дракула увійшов в історію як найбільший правитель, який прославився не тільки своєю мудрістю, а й був відомий як доблесний воїн і пристрасний коханець. Але зовнішній тиск і загроза для його народу змусила Дракулу укласти угоду з самим дияволом. Правитель був залежний від турецького султана, який зажадав тисячу хлопчиків в свою армію.

Дракула вирішив проявити мужність і захистити Валахію, але для цього йому потрібно продати власну душу. Великий правитель отримав сили, щоб протистояти турецькій армії, але тим самим став вразливим перед денним світлом. У Влада є всього 3 дні, щоб розібратися з ворогом, в іншому випадку його душа назавжди залишиться в руках диявола. ©Kino4ua Дракула: Невідома історія 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?