Kino4ua.com

Білосніжка та мисливець

Рік:
Ор. назва:
Snow White and the Huntsman
Країна:
США
Режисер:
Руперт Сандерс
Тривалість:
02:07:42
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
На королівство Табір нападає армія, що складається з безлічі скляних солдатів. Королю вдається відбити ворожий наступ і звільнити прекрасну дівчину. Тепер він має можливість взяти її в дружини. У шлюбну ніч рівний здійснює розправу над правителем і розкриває ворота для входу армії брата. У них виходить реалізувати план по захопленню влади. При кривавої плутанини герцог разом з сином зміг втекти і врятувати життя. Ось тільки принцеса була захоплена в полон. У злий відьми виходило протягом довгих років зберегти молодість. Це відбувалося завдяки життєвим силам, що походить із юних дівчат. Коли мати передавала дане закляття, то відразу попередила, що загибель Ровенни відбудеться від рук жінки, яка має гарну зовнішність.

У чарівному дзеркалі чаклунка дізнається про незвичайну красу Білосніжки. Тепер вона хоче знищити пасербицю і принести її в якості жертви, але їй вдалося втекти в гущавину Чорного лісу. На допомогу до відьми приходить мисливець, який обіцяє відшукати дівчину, а за це він отримає ожилу дружину. До Вільяма дійшла інформація про те, що кохана жива і йому необхідно терміново відправитися углиб лісу. Принц повинен поквапитися, щоб випередити ворогів. ©Kino4ua Білосніжка та мисливець 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?