Kino4ua.com
G

Історія іграшок 2

Рік:
Ор. назва:
Toy Story 2
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джон Лассетер
Тривалість:
01:32:33
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Коли поруч немає сторонніх очей, в дитячій кімнаті малюка Енді оживає чарівний світ, а разом з ним і всі його улюблені іграшки. Надані самі собі вони веселяться, спілкуються і, звичайно ж, потрапляють у всілякі комічні ситуації.
Ковбой Вуді - справжній лідер іграшкової спільноти і головний вигадник. Його кращий друг - космічний авантюрист на ім'я Базз Лайтер, який до недавнього часу був упевнений, що він справжній зоряний рейнджер, а не пластмасовий.

Найближчим часом відчайдушному ковбоєві доведеться пережити масу випробувань. Енді відправляється в літній дитячий табір, а його залишає вдома, з тієї причини що у героя відірвалася тряпічная рука. А це серйозний удар по авторитету. Полагодити Вуді не склало б особливих труднощів, маючи в наявності голку з ниткою, але несподівано виникла нова, куди більш серйозна неприємність, з якою не так легко буде впоратися. Героя викрадає жадібний колекціонер, який розгледів у ньому рідкісний екземпляр для поповнення власної колекції.
Відчайдушний Базз ні кине товариша в біді. У терміновому порядку він збирає загін для надсекретної рятувальної місії. Для цього персонажам необхідно виїхати за межі будинку, чого вони не робили раніше. ©Kino4ua Історія іграшок 2 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. JHHF
    JHHF
    17 квітня 2022 13:13
    + -4 -
    Тупий тупий тупий як 3 частина