Kino4ua.com

Не вимикай світло

Рік:
Ор. назва:
Lights Out
Країна:
США
Режисер:
Девід Ф. Сандберг
Тривалість:
01:21:44
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Чимало років пройшло з від'їзду Ребекки з дому. Тоді це було єдино вірним рішенням, яке повинно було врятувати перелякану дівчину від неминучої загибелі. Вона з дитинства була вкрай незвичайною дитиною, оскільки відчувала неймовірний страх перед темрявою. Будучи дитиною, вона намагалася пояснити батькам, що постійно змушена спостерігати за непроханими гостями у власній кімнаті. Вони були в найтемніших місцях, і приходили коли в дитячій кімнаті гаснуло світло. Ребекка росла, але нічого не могла вдіяти зі страхами, що наводили справжній жах і змушували її серце тріпотіти від страху і передчуття сумних подій. Її мати просто не звертала на це належної уваги, вважаючи скарги дочки звичайними дитячими вигадками.

Час минав, дівчинка росла в постійному страху і дискомфортних умовах і мріяла одного разу покинути будинок. Можливість переїхати з'явилася після закінчення школи, коли потрібно було заселитися в університетський гуртожиток. За весь час навчання у неї зовсім не було проблем з «темрявою» і її «мешканцями», але так тривало недовго. Раптово помер її батько, а мати залишилася одна без будь-чиєї допомоги. Дівчина змушена була повернутися в рідний будинок і випадково дізнатися від брата страшні новини. Виявилося, що хлопчик страждає тією же недугою, а Ребеці пора розібратися з внутрішніми демонами і позбавити свою сім'ю від вічних труднощів. ©Kino4ua Не вимикай світло 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?