Kino4ua.com

30 днів ночі

Рік:
Ор. назва:
30 Days of Night
Країна:
США, Нова Зеландія
Режисер:
Девід Слейд
Тривалість:
01:53:44
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Північний місто Барроу в штаті Аляска готується до тридцятиденній темряві. Чисельність населення різко скорочується, люди залишають богом забуту провінцію, оточену бездоріжжям більш ніж на 150 кілометрів. Серед представників влади залишилися шериф Ебен Олесона і його напарник Біллі Кітка. В останні дні, перед зануренням в темряву, в місті стали відбуватися страшні події. Хтось вирізав всіх собак в окрузі, викрав і спалив стільникові телефони і намагається вивести з ладу всю техніку.
Колишня подруга Ебена поспішає покинути місто до настання ночі, тому що протягом місяця рейсів не буде. Стелла вирішує порвати відносини, не з'являючись на очі коханому. Вона спізнюється в аеропорт і повертається.

Тим часом Ебен наводить порядок на ввіреній йому території. У місті залишилося не більше сотні людей. Однак деякі мешканці, які проживають не в самих приємних умовах, цінують свободу і незалежність, пов'язану з розташуванням віддаленості від цивілізації. Але тим, хто залишився не варто забувати про правила і дисципліни. У барі алкоголь заборонений на місяць без сонця. Неприємний незнайомець, не отримавши бажаної випивки, просить сире м'ясо і поводиться дивно. За хуліганство шериф відправляє хлопця за грати. Ув'язнений не вгамовується, погрожуючи розправою і небезпекою що насувається. ©Kino4ua 30 днів ночі 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?