Kino4ua.com
PG

Луїс і прибульці

Рік:
Ор. назва:
Luis and the Aliens
Країна:
Німеччина, Люксембург, Данія
Категорія:
Режисер:
Крістоф Лауенштайн, Вольфганг Лауенштайн, Шон МакКормак
Тривалість:
01:26:50
Переклад:
Українська мова Новий канал | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Головним героєм цікавого мультфільму є хлопчик на ім'я Луїс.
Луїс - дванадцятирічний хлопчик, який живе разом зі своїм батьком, пристрасно захоплюється уфологією. Луїс відчуває себе втраченим, одиноким і неприкаяним, адже його батько, вічно пропадає на роботі, і у нього ніколи не вистачає часу на власного сина. До того ж, у Луїса немає друзів в школі, з якими хлопчик міг би проводити свій вільний час. Виходить, що Луїс - абсолютно самотній і нещасний підліток, якому навіть не з ким поділитися своїми думками.

Але незабаром в житті Луїса відбувається подія, яка змінює абсолютно все. Прямо у дворі свого будинку він знаходить трьох інопланетян, що зробили вимушену посадку на Землі.
Напевно батько Луїса навіть не здогадується, що істоти, вивчення яких він присвятив більшу частину свого життя, живуть прямо у нього в будинку. Луїс вирішує не розповідати нікому нічого, особливо - дорослим, адже хлопчик розуміє, що такі дії призведуть до плачевних наслідків. Інопланетяни налаштовані більш ніж дружелюбно, вони поводяться з Луїсом так, як ведуть самі звичайні пустотливі підлітки. До того ж, у них є здатність перевтілюватися. ©Kino4ua Луїс і прибульці 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?