Kino4ua.com

Книжкова злодійка / Крадійка книжок

Рік:
Ор. назва:
The Book Thief
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Брайан Персівал
Тривалість:
02:11:40
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Німеччина, Мюнхен, лютий 1938 року. Світ на порозі Другої світової війни. Ангел Азраил витає над мільйонами життів: «Очевидно, що вмирають всі, уникнути цього не вдається нікому. Не варто панікувати, коли настане момент, це не допоможе ». Смерть приходить за братом Лізель, і чуйно спостерігає за нею. Німецька бездітна сім'я удочеряє дев'ятирічну дівчинку, щоб отримувати допомогу за дитину. Вона йде в школу, але не навчена грамоті, мало розмовляє. Серед однолітків здається посміховиськом, але в образу себе не дає.

Вільний час проводить з приятелем Руді, який не може зрозуміти, чому йому не можна захоплюватися Джессі Оуенс, афроамериканцем, який переміг на олімпійських іграх в Берліні 1936 року. Прийомний батько Ганс вчить її алфавіту. Уміння читати є порятунком, потребою і втіхою існування в епоху фашистського руху, гоніння на євреїв, принижень і голоду. Дочка пише листи матері, яка віддала її, тому що сама постраждала від політичних переконань і більше не повернеться. Події змушують замислитися над сенсом того, що відбувається навколо ні в чому не винних людей. Значущим стає поява в будинку виснаженого єврея Макса. Дитяче світосприйняття втілюється в історію однієї головної книги про долю Лізель Мемінгер. ©Kino4ua Книжкова злодійка / Крадійка книжок 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?