Kino4ua.com
G

Віллі і таємнича планета

Рік:
Ор. назва:
Astro Kid
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Ерік Тости
Тривалість:
01:30:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Захоплюючий мультфільм розповідає історію про пригоди відважного космічного мандрівника. Головний герой мультика «Віллі і таємнича планета» Віллі, він любить вивчати і освоювати все нове. Йому цікава галактика і все, що з нею пов'язано. На початку оповідання він відправляється зі своїми батьками в космічну подорож. Несподівано вони стикаються з астероїдом, що призводить до поломки корабля. І так виходить, що хлопчик від'єднується від космолета на шатлі і відлітає в невідомому напрямку. Батьки обіцяють його знайти. Приземлившись на незвідану планету, Віллі дізнається, що він не один в кораблі, а разом з багатофункціональним роботом. Його звуть Бак, і він є персональним помічником по виживанню в разі непередбаченої посадки. Хлопчик шалено радий, адже їх тепер двоє. Юний космонавт вирішує освоїти місцеві простори, щоб не втрачати час дарма. Вони відправляються в захоплюючу подорож по тутешнім джунглях і зустрічають багато чого цікавого. Однак ситуація значно ускладнюється, коли заряд акумулятора Бака добігає кінця. Тепер хлопчик залишається зовсім один ... Чи знайде він можливість зарядити батареї свого механічного приятеля і зв'язатися з батьками? ©Kino4ua Віллі і таємнича планета 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Kino4ua
    6 лютого 2020 18:29
    + +1 -
    Шикарний і насичений пейзажами фантастичний мультфільм, розрахований на дитячу та підліткову аудиторію.