Kino4ua.com
R

21 міст

Рік:
Ор. назва:
21 Bridges
Країна:
США
Режисер:
Брайан Кірк
Тривалість:
01:39:32
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Чистый звук
Андре Девіс пішов служити в поліцію не просто так. Коли йому було всього 8 років, банда грабіжників застрелила його батька. Бажаючи таким чином вшанувати його пам'ять, герой виріс і пішов по батьківських стопах. На початку фільму Девіса викликають серед ночі на черговий злочин. Прибувши на місце, чоловік дізнається, що був пограбований банк в самому центрі Манхеттена. Але найстрашніше не в зниклих грошах, а в наслідках пограбування - вчинивши опір при спробі затримання, злочинці вбили вісім копів. Як зізнається начальник Девіса, його викликали не випадково - справа резонансна і її необхідно якомога швидше розкрити. А у Андре є особисті мотиви вистежити злочинців, адже в кожному вбитому поліцейському він бачить свого батька. Аби не підвести керівництво і маючи намір зловити злочинців до ранку, герой пропонує радикальні заходи - закрити 21 міст, що веде на острів, перекрити річки, скасувати всі рейсові потяги і пустити метро по колу. Це не дозволить грабіжникам покинути острів, що значно спростить їх піймання. Тим часом ми дізнаємося історію злочинців, які фактично опинилися не в тому місці в непотрібний час - на їх руках лише два вбивства, інші ж жертви загинули в інший перестрілці. Щоб дізнатися правду, Андре доведеться розплутати серйозну змову, що дозволить викрити в причетності до кримінального світу високопоставлених чиновників, не кажучи вже про рядових вартових порядку. ©Kino4ua 21 міст 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анатолій
    8 лютого 2020 18:51
    + 0 -
    класний фільм . переклад супер