Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Баранчик Шон: Фермагеддон

Рік:
Ор. назва:
A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon
Країна:
Велика Британія, Франція, США
Категорія:
Режисер:
Уілл Бечер, Річард Фелан
Тривалість:
01:26:57
Переклад:
Українська мова Субтитри ENG
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
На фермі Уїлкінсона є стадо баранів, один з яких нещодавно повернувся додому. Мандри Шона, що залишилися позаду, були наповнені численними труднощами і невдачами. Баранчик ледве встиг переступити поріг загону, як на його шляху виникла чергова неприємність. На пасовищі, перебуваючи під наглядом пастуха Бітцер, він побачив інопланетний корабель, вірніше, тоді герой ще не знав, що космічне судно належить саме інопланетянам. Незабаром Битцер і Шон дізнаються, що позаземні гості спустошують стадо, а це значить, що тепер баранчику і фермеру доведеться спільно дати відсіч непроханим гостям. ©Kino4ua Баранчик Шон: Фермагеддон 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. макс икс 202000йт
    макс икс 202000йт
    14 жовтня 2020 20:59
    + 0 -
    спасибо большое за мультфильм!
  2. Kond
    Kond
    30 березня 2020 00:00
    + 0 -
    Мультфильм очень класный!