Kino4ua.com

Розумник Вілл Хантінг

Рік:
Ор. назва:
Good Will Hunting
Країна:
США
Режисер:
Ґас Ван Сент
Тривалість:
02:06:33
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Кінокартина «Розумник Вілл Хантінг» яка була знята режисером Гасом Ван Сентом в Америці ще 1997 року мала приголомшливий успіх свого часу. Картину нагородили одразу двома Оскарами, один з них отримано як приз за чудову роботу сценаристів, другий - за краще чоловіче виконання ролі другого плану. Хоча кожен із задіяних у фільмі акторів зіграв досить талановито. Сценаристи насправді попрацювали над фільмом на славу, це встигли відзначити і кінокритики, і багатомільйонна глядацька аудиторія. Особливо цікавими стали діалоги головних героїв, які точно описували всі їх емоції і переживання.

Що найцікавіше - сценаристами виступили самі актори, Метт Деймон і Бен Аффлек. А ось завдяки талановитій режисурі, в кінострічці вдалося точно відобразити головну думку про те, що в світі ще залишилися щирі і чесні люди яким можна довіряти так само як і самому собі.
За сюжетом, один з героїв на ім'я Вілл Хантінг, завжди відзначався винятковою порядністю. Хоча всі двадцять років життя він тільки й робив, що потрапляв у всілякі неприємності, тому поліція весь час спостерігала за ним. Але в його житті настають зміни, адже виявляється, у хлопця розкривається не аби який математичний талант ... ©Kino4ua Розумник Вілл Хантінг 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталка
    Наталка
    4 травня 2022 22:52
    + +1 -
    Ну, чому такі гарні фільми, так рідко знімають! 100% рекомендація для перегляду.