Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Зоряний шлях: Пікар (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Star Trek: Picard
Країна:
США
Режисер:
Ханель М. Кулпеппер, Джонатан Фрейкс, Аківа Голдсман
Тривалість:
00:46:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Перший сезон довгоочікуваного спін-офф проекту "Зоряний шлях" під назвою "Пікар" запропонує глядачам поринути в атмосферу десятисерійної пригоди персонажа Жан-Люка Пікара. Події переносяться за десятиліття після подій "Наступного покоління". Головний герой, капітан таких видатних космічних кораблів, як "Старгейзер", "Ентерпрайз 3D" і "Ентерпрайз-Е" повертається до командування новими армадами. Легендарну роль в знаменитому всесвіту "Зоряного шляху" зіграв актор Патрік Стюарт, який повернеться до свого персонажу в багатосерійному проекті. Що чекає його в нових пригодах? ©Kino4ua Зоряний шлях: Пікар (1 - 3 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?