Kino4ua.com
PG

До Потопу

Рік:
Ор. назва:
Before the Flood
Країна:
США
Режисер:
Фішер Стівенс
Тривалість:
01:36:41
Переклад:
Українська мова National Geographic | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Одноголосый
Всі, хто хоч якось цікавиться проблемами рідної планети, прекрасно знає про згубний вплив людства на стан Землі. Множинні теорії, доповіді кліматологів, віщують низку страшних проблем для майбутнього населення. І незважаючи на це, світ продовжує жити, практично без змін, адже подібні проблеми, поки носять тільки віддалений характер. І саме з цією проблемою бажає ознайомитися новий посол Миру від ООН, яким і став іменитий актор Леонардо ДіКапріо.

Він користуючись своїм становищем посла, робить подорож по безкрайніх просторах планети, що б почати своє маленьке розслідування, настільки важливе для природи. Світ без сумнівів, сповнений людей, що не звертають уваги на діяльність людини. Більшість просто не обізнані станом навколишнього світу. Але незважаючи на це, серед усіх, є видатні особистості, що пам'ятають про майбутнє і його проблеми. Леонардо в своїй подорожі, буде розповідати історію світу і тих територій де зуміє побувати. Адже кожна країна, таїть в собі особливу частку вкладу в розвиток світу. А так же буде зустрічати людей, що не дивлячись на свою нечисленність, все ж роблять заради планети велику працю. Без сумнівів, загострення даного питання є важливим аспектом розвитку людей, як виду. ©Kino4ua До Потопу 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?