Kino4ua.com
R

Англійський пацієнт

Рік:
Ор. назва:
The English Patient
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Ентоні Мінгелла
Тривалість:
02:35:11
Переклад:
Українська мова AMC | багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У 1945 році, пролітаючи над Сахарою, невеликий біплан, в якому знаходилося двоє людей, пілот і чарівна пасажирка, потрапляє під обстріл фашистів. В результаті прямого попадання літальний апарат стрімко втрачає висоту. Незважаючи на спроби досвідченого льотчика уникнути катастрофи, літак падає і вибухає.
Місцеві жителі, які приїхали до місця аварії, несказанно здивувалися, виявивши сильно обгорілого хлопця, який лише дивом вижив після потужного вибуху. Нещасному негайно надали першу медичну допомогу, однак через авіакатастрофу бідолаха зовсім втратив пам'ять, будучи не в змозі сказати хто він, звідки прибув або хоча б назвати власне ім'я. Тутешні медики відтепер називають його не інакше, як "англійським пацієнтом".

Нарешті, опинившись на території Італії, куди головного героя відправили для подальшої реабілітації, він знайомиться з молоденькою, жалісливою медсестричкою Ханною. Дівчині стає щиро шкода симпатичного чоловіка, тому вона до останнього доглядає за потерпілим, навіть після закінчення Другої Світової війни залишившись наглядати за підопічним в старому, занедбаному монастирі.
Тим часом до моторошно обпаленого хлопцеві поступово повертається пам'ять, і він починає розповідати Ханні сумну історію свого життя. ©Kino4ua Англійський пацієнт 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?