Kino4ua.com
NC-17

Убий своїх друзів

Рік:
Ор. назва:
Kill Your Friends
Країна:
Великобританія
Режисер:
Оуен Харріс
Тривалість:
01:43:53
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
Якщо для меломанів музика є невід'ємною частиною життя і являє собою цілий яскравий барвистий світ, то для головного героя кримінальної комедії "Убий своїх друзів" - Стівена Стелфокса цей світ має зовсім інший вигляд. Хлопець працює в звукозаписної компанії тому тісно пов'язаний зі світом шоу-бізнесу і не з чуток знає як жахливий і порочний цей світ зсередини. Компанії потрібні хіти Стівен подорожує по світу в пошуках нових талановитих виконавців, які підірвуть ринок.

Будучи агентом по талантам, Стівен звик до насиченого життя з постійними подорожами, вечірками, морем алкоголю і заборонених препаратів. Успішний контракт гарантує великі гроші, але хіти не вічні і Стівену з колегами доводиться сильно старатися. Керівництво не дозволить купці менеджерів зупинити налагоджений круговорот, тому прощаються з тими, хто не справляється з обов'язками. В один із днів хлопець розуміє, що може опинитися в числі звільнених, але у нього є блискучий план, як позбутися від конкурентів ... ©Kino4ua Убий своїх друзів 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?