Kino4ua.com
480p
G

Зоряна брама: SG-1 (1 - 10 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
Stargate SG-1
Країна:
США, Канада
Режисер:
Пітер Делуіс, Мартін Вуд, Енді Микита
Тривалість:
00:43:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Телевізійний серіал є володарем багатьох вагомих кінематографічних нагород. Серії Зоряна брама - це продовження однойменного фільму Р. Емеріха, створений за ідеями Б. Райта і Д. Гласснера.
Небезпечні пригоди героїв починаються з практично миттєвого в часі переходу в інші космічні світи за допомогою знайденого під час розкопок єгипетських старожитностей і встановленого в надрах Шаен артефакту. Пристрій дозволяє відкрити безліч загадок світобудови, дає можливість зустрітися і налагодити контакт з інопланетними расами. Часто це пов'язано з військовим протистоянням. Близько 20 SG-команд користуються за завданням уряду США Зоряними воротами.
Перед командою ЗБ-1 стоїть особлива задача в ході своєї місії захищати життя і права представників людства і проводити дослідження в усьому глобальному космічному просторі. Джексону, Саманті і іншим учасникам пригод серіалу належить вистояти в боротьбі проти потужних ворогів. Вони зобов'язані перемогти тих хто жадає напасти на планету Земля змієподібних Гоа'улдов, налагодити нормальні контакти з втратою. Команда ЗБ-1 крім планети Арбан відвідує Ебідос, Чулак та інші планети. ©Kino4ua Зоряна брама: SG-1 (1 - 10 Cезон) 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?