Kino4ua.com
PG

Кубо і легенда самурая

Рік:
Ор. назва:
Kubo and the Two Strings
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тревіс Найт
Тривалість:
01:41:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
У центрі уваги виявляється веселий і добросердий хлопчисько на ім'я Кубо, який просто не може уявити свого життя без музики і все, що з нею пов'язано. Протягом багатьох років прожив зі своєю матір'ю, в невеликому селі біля моря. Герою подобалася подібне життя, прогулянки під місяцем до берега моря, звуки хвилі, відсутність будь-яких турбот і небезпек. Але з того моменту, як Кубо дізнався, що він є сином колись могутнього самурая. Його батько був воістину знаменитим воїном і тепер герою належить продовжити справу всього його життя, до чого хлопець звісно не готовий.

Для початку йому доведеться відшукати зброю свого батька, могутню річ, яка здатна творити неймовірні речі і допомагати людям. З її допомогою Кубо повинен буде стати на захист бідних і знедолених людей, які раз у раз зазнають нападів бандитів, убивць і інших людей з сумнівною репутацією. З того моменту у цієї людини починається зовсім інше життя, де він встигне обзавестися як друзями, так і ворогами, а також зустріти справжнє кохання. Але головне зуміє він стати дійсно гідною заміною легендарного самурая? ©Kino4ua Кубо і легенда самурая 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?