Kino4ua.com
R

Ласкаво просимо до Акапулько

Рік:
Ор. назва:
Welcome to Acapulco
Країна:
США, Мексика, Болгарія
Режисер:
Гільєрмо Іван
Тривалість:
01:30:49
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Чи можна летіти в Нью-Мексико, один зі штатів США, а опинитися в мексиканському Акапулько? Звичайна людина не зможе провернути таке випадково, але якщо всю ніч пити з приятелем в залі очікування аеропорту, то рейс можна запросто переплутати. У цьому має змогу переконатися Метту Буту - звичайному розробнику ігор, який поспішав у Нью-Мексико, щоб представити на фестивалі програмістів свій новий проект. Для головного героя комедійної стрічки «Ласкаво просимо в Акапулько» це чи не єдиний шанс врятувати кар'єру. В аеропорту він зустрічає давнього друга, з яким сильно напивається в очікуванні рейсу. Розробник ігор приходить до тями вже на борту що йде на посадку повітряного судна. Борючись з похміллям, Метт розуміє, що виявився не на тому літаку. Далі його чекає погана новина: наступний рейс тільки завтра, а це значить, що герой упустив свій шанс. Але раптово з'являються більш серйозні проблеми. Агенти ЦРУ і головорізи місцевої мафіозі приймають його за кур'єра, зобов'язаного доставити важливий пакет. За посилку, якої у нього немає, Метта запросто можуть вбити. Раптово у хлопця з'являється помічниця Адріана, що рятує його від переслідувачів. Чи зуміє Метт з її допомогою розібратися в тому, що відбувається? ©Kino4ua Ласкаво просимо до Акапулько 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?