Kino4ua.com
R

Здичавіла

Рік:
Ор. назва:
Wildling
Країна:
США
Режисер:
Фріц Бём
Тривалість:
01:32:21
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Все дитинство Анна провела в суспільстві психічно неврівноваженого батька, який постійно залякував її історіями про існування злісних монстрів, які мріють поласувати підлітками. Сага про чудовисько, яка постійно розповідається батьком в найдрібніших подробицях, так вплинула на свідомість героїні, що більшу частину життя вона безвилазно провела в лісовій хатині. Саме тут, далеко від цивілізації, її знаходить місцевий шериф. З'ясовується, що у дівчини є справжня сім'я і зокрема її 16-річний брат, давно розшукує сестру. Після зустрічі з Реєм Анна поступово розуміє, що минулі роки вона жила в страху перед звичайною казкою, в той час як зовсім неподалік кипіла інша, яскрава і насичена життя. Однак знайомство з новим світом не позбавляє Анну від тривоги. Кожен день дізнаючись для себе що-небудь нове, дівчина поступово переконується, що в чомусь її батько мав рацію - вона дійсно знаходиться в небезпеці і їй загрожують міфічні створіння. Але що це - запалена фантазія або побоювання, викликані реальною загрозою? Чи знайде Анна можливість з'ясувати це, перш ніж відбудеться щось страшне? Адже якщо монстри дійсно існують, то в небезпеці можуть опинитися Рей та інші родичі. ©Kino4ua Здичавіла 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?