Kino4ua.com
R

Завзяті шахраї

Рік:
Ор. назва:
The Con Is On
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Джеймс Оклі
Тривалість:
01:30:49
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
У центрі сюжету картини перебуває дуже оригінальна парочка, яка точно не дасть глядачам нудьгувати. Пітер і Гаррієт мають заборгованість перед англійської мафією, а це вам не жарти. Вони побоюються за своє життя, адже з такими небезпечними людьми, краще ніколи не мати справ. Одного разу вони зайняли великі гроші, і вчасно не повернули потрібну суму. Нічого не вдієш, і наша парочка приймає рішення бігти. Вони в терміновому порядку їдуть в Лос-Анджелес з Англії. Але вони ще не знають, що в місті ангелів, їм буде теж не солодко.

Мафія міцно сидить у них на хвості, але головні герої не збираються здаватися так просто. Їх не візьмеш голими руками, і вони вирішують придумати черговий хитромудрий план. Вони вирішують вкрасти одні дуже дорогі коштовності, які коштують ціле багатство. Саме життя їм підкидає можливості, і вони не хочуть залишатися осторонь. Для своєї нової витівки, ці двоє залучають ще двох осіб. Колишня дружина Пітера і її нинішній чоловік, виявляються втягнуті заповзятливими шахраями. Що чекає цю розвеселу компанію попереду? Чи пройде їх план так як їм хотілося? ©Kino4ua Завзяті шахраї 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?