Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

На межі

Рік:
Ор. назва:
The Brink
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майкл Леманн, Адам Бернштейн, Джеймс М. Муро
Тривалість:
00:30:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - NewStudio
Геополітична криза охопила весь світ. Військові перевороти, народні хвилювання, політичні заворушення - планеті загрожує Третя світова війна. В Ісламабаді править релігійний фанатик-неврастенік, в Пакистані громлять посольство США. У всьому світі панує плутанина і хаос. У Білому Домі розробляється план щодо запобігання військових дій.
Навести порядок і захистити світ належить трьом дипломатам, які не блищать особливими талантами і дисципліною.
Чиновник дипломатичної служби Алекс Талбот спрямований в Пакистан, де йому доручена миротворча місія. Незважаючи на недоторканність дипломата, Алексу не вдається уникнути полону у місцевих військових. Вони зловили його і вимагають величезний викуп.
Член американського уряду Уолтер Ларсон повинен в найкоротші терміни зібрати гроші, щоб передати їх здирникам, проте в голові у нього свої турботи і інші політичні плани.
Висококваліфікований льотчик Зік Тільсон летить на допомогу товаришеві, незважаючи на жах і страх, який він відчуває.
Чи зможуть вони запобігти Третю світову війну і припинити хаос? Іскрометний сюжет комедійного серіалу побудований на цій невдалої трійці, яка повинна вплинути на політичну обстановку на планеті. ©Kino4ua На межі 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?