Kino4ua.com
R

Грошова пастка

Рік:
Ор. назва:
Money Monster
Країна:
США
Режисер:
Джоді Фостер
Тривалість:
01:38:31
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Лі Гейтс - відомий телеведучий популярної передачі. Він розумний, гарний собою, а головне, справжній професіонал у фінансовій сфері. У прямому ефірі чоловік дає рекомендації, що допомагають здійснювати досить успішні біржові ставки, здійснювати вигідні вкладення, множити власні доходи. Однак, далеко не кожна рада гуру щаслива і практична. Телеефіри виходять один за іншим, рейтинги ростуть, ток-шоу набирає популярність.

Але одна з трансляцій програми стає справжнім жахом для знімальної групи і телеглядачів. У прямий ефір вривається невідомий чоловік, він починає загрожувати ведучому пістолетом і бере його в заручники. Деякий час назад хлопець послухав думку містера Гейтса і втратив сімейні заощадження. У своїх невдачах Кайл звинувачує телеведучого і жадає розплати. Спроби закінчити телешоу не привели ні до чого хорошого, членам команди телепередачі довелося продовжити зйомки. Бадвелл розповідає свою історію банкрутства, виходячи з якої Лі зауважує протиріччя в описаних трюках. Головний герой вирішується допомогти нещасному знайти відповіді на питання, і повернути накопичення. Чоловіки не уявляють, у що були втягнуті і хто є винуватцем. ©Kino4ua Грошова пастка 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. УКРАЇНА
    УКРАЇНА
    11 лютого 2020 22:56
    + +2 -
    ПРЕКРАСНИЙ СЦЕНАРІЙ. АКТОРИ НА ВИСОТІ. ПЕРЕКЛАД СУПЕР ДЯКУЮ САЙТУ 10 З 10 САЙТУ 100
    1. Kino4ua
      11 лютого 2020 23:08
      + 0 -
      Дякуємо вам за такий ємний коментар, повертайтеся до нас знову.