Kino4ua.com
R

Сирота Бруклін

Рік:
Ор. назва:
Motherless Brooklyn
Країна:
США
Режисер:
Едвард Нортон
Тривалість:
02:24:51
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Події переносять глядачів у Нью-Йорк 1950-х років і знайомлять з Лайонелом Ессрогом - чоловіком середніх років, що страждає від синдрому Туретта. Через нездатність контролювати свої рухи і слова, його життя нагадувала формений хаос. Все змінилося, коли в ній з'явився приватний детектив Френк Мінн, який взяв героя на роботу і який навчив його «працювати головою», незважаючи на її проблеми. Все змінилося ще раз, коли Френк був убитий невідомими людьми. Сказавши перед смертю Лайонелу дивну фразу, він змусив його розпочати власне розслідування. Ессрог пов'язує загибель боса з останньою справою, тому починає вникати в усі його подробиці, поступово розплутуючи клубок таємниць, що зв'язує небезпечних мафіозі і людей, які контролюють все в Нью-Йорку. Чи зуміє він розкрити всі секрети і помститися за свого наставника, який в якомусь сенсі замінив йому батька? ©Kino4ua Сирота Бруклін 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. анатолій
    анатолій
    9 лютого 2020 22:36
    + +1 -
    класний фільм