Kino4ua.com
PG-13

Арахісовий сокіл

Рік:
Ор. назва:
The Peanut Butter Falcon
Країна:
США
Режисер:
Тайлер Нілсон, Майк Шварц
Тривалість:
01:37:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Ще в ранньому дитинстві у Зака діагностували синдром Дауна. У хлопця є мрія - дістатися до великого мегаполісу, щоб вступити вчитися в спортивну школу, щоб стати рестлером. В один із днів він потайки покидає стіни лікарні і спрямовується назустріч своїй мрії. Незабаром після втечі герой зустрічає злочинця Тайлера, який повинен банді головорізів величезну суму грошей. Удвох вони пускаються в шлях, намагаючись залишатися не спійманими, на що у кожного з героїв комедійної драми «Арахісовий сокіл» є власні причини. Однак по сліду пацієнта йде медсестра з клініки, яка намагається умовити Зака повернутися назад. Але коли Елеонора наздоганяє підопічного, то потрапляє під вплив Тайлера, який переконує дівчину приєднатися до їх компанії. Попереду героїв чекає шалена пригода, яка назавжди змінить їх життя! ©Kino4ua Арахісовий сокіл 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    Віктор
    16 березня 2021 01:43
    + +1 -
    Фільм заслуговує на увагу, насамперед акторською грою та душевністю.
  2. Назар
    Назар
    11 листопада 2020 19:30
    + +2 -
    Хороший фільм,вартує перегляду
  3. РОман
    РОман
    11 липня 2020 14:39
    + +5 -
    Дивитися однозначно