Kino4ua.com
PG-13

Дім

Рік:
Ор. назва:
Home
Країна:
Франція
Режисер:
Янн Артюс-Бертран
Тривалість:
01:53:41
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Дім (Home) від режисера - Яна Артуса Бертранда. Це фільм з зачарованими зйомками оповідає нам про наш будинок - планету Земля. Фільм розкриває нам не тільки красу, але і наслідки руйнувань винуватцями яких за великим рахунком є промисловість людей. Якісно і чудово знята демонстрація гниючих ран завданих нашій планеті Земля. Полюціі від індустріальних виробників, наслідком військових конфліктів як використання напалму у В'єтнамі, а також екологічних катаклізмів на кшталт Чорнобиля, страхітливе відкриває глядачеві очі на шокуючу реальність стані нашої рідної Землі на даний момент. Трансляція якого відбулася 2009 року у всесвітній день довкілля (5 Липня) в вісімдесяти семи країнах безкоштовно! Також варто зауважити той сумний факт, що в фільм були вкладені не малі зусилля, так як в основному зйомка проводилася з вертольота високоякісної камерою. І знімальна команда побувала в 53 країнах світу і в декількох були зустрінуті величезні проблеми для зйомки. Наприклад в Саудівській Аравії та Китаї режисер отримав відмову на проведення вертолітних зйомок. В Аргентині режисер і його команда провели тиждень у в'язниці! ©Kino4ua Дім 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Kino4ua
    9 лютого 2020 21:36
    + 0 -
    Хто ще не встиг подивитися цей шедевр, обов'язково гляньте. Дуже емоційна картина