Kino4ua.com
R

Підміна

Рік:
Ор. назва:
Changeling
Країна:
США
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
02:21:54
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Драматичний трилер з Анджеліною Джолі в головній ролі, знятий на основі реальних подій, що сталися в двадцятих роках минулого століття.
Головній героїні випадає долею справжнє випробування як матері, коли її єдиного сина викрадають. Невтішна мати не знає, що тепер робити. Незабаром відбувається диво - поліцейським вдається знайти зниклого хлопчика.
На цьому можна було б і закінчити цю страшну історію зі щасливим фіналом, але тут все тільки починається.
Несподівано жінка робить шокуючу заяву, що знайдений хлопчик зовсім не її дитина.

Влада міста підозрюють, що вона просто не в собі з отриманого стресу і не надають значення її словам. Леді непохитна і впевнена в своїй правоті. Бажаючи відновити справедливість і повернути справжнього сина, звертається до допомоги журналістів.
Вона заходить так далеко, що незабаром виявляється в психіатричній лікарні. Навіть там, за зачиненими дверима, в оточенні людей у білих халатах і реальних божевільних, вона не опускає руки і не втрачає надію.
Сміливість і непохитність характеру наполегливої і сильної жінки дали плоди, виявивши корупцію в вищих ешелонах влади і посприяли на зміні законів про зміст душевнохворих. ©Kino4ua Підміна 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?