Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Авеню 5

Рік:
Ор. назва:
Avenue 5
Країна:
США
Режисер:
Наталі Бейлі, Армандо Іаннуччі, Беккі Мартін
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова uaserials.pro | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Amedia, ColdFilm, IdeaFilm, Jaskier
Фантастична комедія «5-я Авеню / П'ята авеню» познайомить глядачів з найталановитішим коміком, який користується величезною популярністю у шанувальників, але мріє про те, щоб популярність ця стала ще вище. А так як події картини розгортаються в далекому майбутньому, коли основним напрямком розвитку туризму став космос і подорожі по Сонячній системі, чоловік вирішив довести оточуючим, що він є не просто найвідомішим коміком, а самим смішним людиною у всьому Всесвіті. Він відправляється в тривалу подорож на борту шикарного міжгалактичного туристичного лайнера. Під час тривалого польоту, який, згідно з планами, повинен тривати протягом 8-ми тижнів, герой раптом чітко зрозуміє, що він абсолютно не готовий до такого розвитку подій. ©Kino4ua Авеню 5 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?