Kino4ua.com
R

Судна ніч

Рік:
Ор. назва:
The Purge
Країна:
США, Франція
Режисер:
Джеймс ДеМонако
Тривалість:
01:25:47
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Америка в 2022 році перемогла злочинність, бідність і безробіття. Судна ніч створена для того, щоб агресія, що накопичилася в американців за весь рік, мала вихід в ім'я безпеки держави в решту часу. З 21 по 22 березня з 19.00 до 07.00 приходить час, коли кожен може судити того, кого забажає. Вбивство стає законним правом кожного. Всі служби безпеки та медичної допомоги не працюють 12 годин. Сім'я Джеймса Сендіна найуспішніша в районі. Джеймс - лідер з продажу охоронних систем. Сусідам є чому позаздрити. Він багатий, у нього найкраща система захисту будинку, тому задоволені життям, вони не беруть участь в дозволених державою злочинах.

Бідним захист не по кишені, тому «жертвами в ім'я нації» стають незахищені верстви суспільства: жебраки, ті хто потребує, хворі. Син Чарлі не може зрозуміти сенсу жорстокого дня, внутрішньо протестуючи проти закону. Навіть найнадійніша фортеця може підвести, якщо нехтувати власною безпекою. Чарлі шкодує нещасного афроамериканця на вулиці і відкриває двері. Нагорі чекає повнолітній хлопець доньки, який прокрався потайки, і готується розібратися з батьком, який забороняє їм зустрічатися. На вулиці наростає напруга. Якщо не вбивати, то будь-яким способом дожити до світанку. ©Kino4ua Судна ніч 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?