Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мітичний Квест: Бенкет круків (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mythic Quest: Raven's Banquet
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Девід Гордон Грін
Тривалість:
00:43:15
Переклад:
Українська мова Озвучка AdrianZP | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - ColdFilm, LostFilm, Octopus, TVShows
Незвичайний і захоплюючий сюжет про одного відомого розробника комп'ютерних ігор. Саме у нього вийшло створити незвичайну гру в якій наш головний герой Іен Грімм грає ключову роль.

Для того, щоб досягти своєї мети і створити легендарний квест, шедевр у своєму роді, чоловікові доводиться користуватися послугами своїх програмістів, які знають, що треба зробити, щоб домогтися ефектного результату. Благо, що Грімм є босом для багатьох провідних програмістів, які і вирішуються втілити в дійсність всі задуми свого начальника. Дуже багато незвичайних і неординарних рішень доведеться прийняти всім учасникам квесту, щоб досягти вершини і слави. ©Kino4ua Мітичний Квест: Бенкет круків (1, 2 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. bleg100
    20 серпня 2020 01:04
    + +2 -
    Неймовірний серіал)
    Рекомендую для перегляду bowtie