Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Поліцейський з Рубльовки в Бескудніково (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Полицейский с Рублёвки в Бескудниково
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Ілля Куликов
Тривалість:
00:49:17
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Не требуется
Скарга

Комедійний російський телесеріал "Поліцейський з Рубльовки", розповідає про поліцейського Гришу Измайлова, який в тандемі зі своїм начальником Володею, розслідують злочини в найпрестижнішому районі Москви, Рубльовці.

У другому сезоні Ізмайлов і Мухіч отримують підвищення по службі. Відтепер Гриша стає головним над операми, а Мухіч керує слідчою групою. Підполковник Яковлєв, як і раніше, очолює всі відділення ОВС. Але в той же час радість про підвищення, миттєво зникає, так як їх раптово вирішують перевести в звичайний міський ОВС в Бескудніково. Для них це стає абсолютно незвично, так як на Рубльовці у них були всі привілеї крутих поліцейських.

У першому епізоді телесеріалу, поліцейські з Рубльовки знайомляться з тутешніми колегами, які живуть на невелику заробітну плату і пересуваються на старих "ментовськіх" машинах. Вони спочатку не сприймають хлопців, але у Гриші виходить виправити відносини в кращу сторону з місцевим відділом. Мухіч береться за справу про розкрадання трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Спочатку він відмовлявся від цієї справи, так як йому жодного разу не доводилося вести розслідування з такими незначними на його погляд крадіжками. Але в результаті у Мухіча виходить повернути гроші господині.

Як далі розвиватимуться події телесеріалу, ми з вами дізнаємося під час перегляду. ©Kino4ua Поліцейський з Рубльовки в Бескудніково (1 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?