Kino4ua.com
R

Інший світ 3: Повстання ліканів

Рік:
Ор. назва:
Underworld: Rise of the Lycans
Країна:
США, Нова Зеландія
Режисер:
Патрік Татопулос
Тривалість:
01:32:28
Переклад:
Українська мова Невафільм Україна | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Дії кінострічки переносять глядачів у середньовічні часи, коли Лікани і вампіри билися в відкриту, не побоюючись бути знищеними людьми. Але на даний момент перевертні не могли контролювати власні перетворення і більшість з них виявлялися в полоні у стрігоев і змушені прислужувати їм, боячись бути вбитими. Люциан є єдиним Вервульфом, який здатний контролювати свої здібності і звертатися за власним бажанням. Командувач вампірів Віктор вбив його матір, а його самого і всіх мешканців села перетворив в жалюгідних прислужників.

Багато років Люциан вірно і віддано служив господареві, виконуючи його накази, за що король дозволив йому жити без кайданів і в своєму будинку. Там він знайомиться з дочкою кровососа і між ними моментально спалахує пристрасть. Звісно їх любові не судилося бути, на розуміння з боку батька не доводиться розраховувати, але вони жадають бути разом і готові втекти. Але завбачливий Віктор дізнається про їхні плани і має намір вбити зрадника. Герой розуміючи, яка доля його чекає, вирішує влаштувати бунт і знищити вампірський оплот, разом з полоненими товаришами. ©Kino4ua Інший світ 3: Повстання ліканів 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?