Kino4ua.com
R

Інший світ 5: Кровна помста

Рік:
Ор. назва:
Underworld: Blood Wars
Країна:
США
Режисер:
Ганна Ферстера
Тривалість:
01:32:25
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Лікани продовжують захоплювати владу і вже готові нанести останній нищівний удар, назавжди знищивши клан вампірів, яких як і раніше очолює відважна Селін. Тепер у її заклятих ворогів з'явився новий лідер, нещадний і відчайдушний Маріус, якому чудово відомо про всі слабкості головної героїні. Злісний тип збирає могутню армію, щоб відправитися в останній бій і навідатися в лігво своїх одвічних ворогів.

А людському роду в свою чергу, тільки й залишається, що тупцювати в сторонці і спостерігати за битвами двох могутніх рас.
Темрява поступово згущується, і перевертні стають тільки сильніше і небезпечніше. Вони бажають отримати собі кров, щоб знайти довгоочікуване безсмертя і повністю підпорядкувати собі цей світ. Вампірам в свою чергу потрібно згуртуватися інакше злісні лікани знищать їх рід, повністю. Але є ще одна суттєва проблема, так як окремі угруповання вампірів вирішили вибрати більш сильну сторону і Селін доведеться не солодко. Буде масштабний бій, який назавжди вирішить, хто ж правитиме на Землі, а хто змушений буде животіти в вигнанні або ж зовсім бути знищеним. ©Kino4ua Інший світ 5: Кровна помста 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?