Kino4ua.com
R

Ігрища престолів

Рік:
Ор. назва:
Purge of Kingdoms: The Unauthorized Game of Thrones Parody
Країна:
США
Режисер:
Ара Паяя
Тривалість:
01:25:41
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Комедійно-пародійний фільм «Ігрища престолів», починає свій розвиток в той момент, коли лорди, що займаються управлінням восьми королівств, вирішують зібратися на бенкет, який вони називають очищення. Передбачається, що ця зустріч може покласти край всім конфліктам і війнам, які вже не перший рік заважають їх підданим жити тихим і спокійним життям.

Коли головні герої збираються разом, то вони навіть не підозрюють, що це пастка. Їх зустріч була спланована Жирним Королем, який хоче разом знищити всіх своїх ворогів і отримати одноосібну владу. Але план тирана з самого початку руйнується через те, що в його родині вже давно назріла змова. Погіршує ситуацію і те, що серед гостей знаходиться чимало зловмисників.

Свято починається і тут же всі присутні наступають на п'яти один одному. Одна зрада слідує за іншою. Замок буквально засівають трупами. Ревнощі, хіть, ненависть і владолюбство лише підсилюють пожежу обманів. І хто знає, чим все це закінчиться.

Якщо любите пародії і сатиру на популярні твори, то рекомендуємо звернути свою увагу на комедійний фільм «Ігрища престолів», який ви вже зараз можете подивитися на сайті онлайн. ©Kino4ua Ігрища престолів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?