Kino4ua.com
PG-13

Будинок проклятих

Рік:
Ор. назва:
Stonehearst Asylum
Країна:
США
Режисер:
Бред Андерсон
Тривалість:
01:52:19
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Коли Едвард закінчив Оксфорд, то хлопця переповнювали плани про блискуче майбутнє лікаря. Але героя визначають в «будинок проклятих» - так місцеві жителі називають психіатричну клініку, куди і прибуває Едвард. Але цілеспрямований лікар не опускає рук, бажаючи довести керівництву лікарні, що навіть з психопатами можна збудувати довірчі відносини, які лише посприяють якнайшвидшому одужанню. Така думка в голову хлопця приходить після його знайомства з однією з пацієнток - її звуть Еліза, тут вона виявилася через замах на вбивство. Поступово юнак дізнається історію красуні, яка привернула його увагу - вона намагалася вбити свого чоловіка, який над нею всіляко знущався. А незабаром герой дізнається і дещо ще - виявляється, весь обслуговуючий персонал лікарні, насправді, складається з пацієнтів. А справжні медпрацівники заточені в підземеллі під установою... ©Kino4ua Будинок проклятих 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?