Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Містер Хутен і леді

Рік:
Ор. назва:
Hooten & the Lady
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джастін Молотников, Деніел О'хара, Колін Тіга
Тривалість:
00:46:00
Переклад:
Українська мова ICTV | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Jaskier
«Містер Хутен і леді» - це своєрідний британський серіал, який змішує в собі елементи таких жанрів, як драма, пригоди, детектив і комедія. Зроблений в кращих традиціях британських телевізійних проектів, він оповідає про жінку, яка мріє про те, щоб бігати по дикій місцевості в пошуках легендарних загублених артефактів. І вже з четвертої хвилини екранного часу вона кидає все і починає втілювати свою мрію в реальність. Олександра з тих персонажів, які завжди отримують те, що вони хочуть.

Потрапивши в дику природу, вона знаходить не тільки цілий склад артефактів, але і безліч пригод. Крім того, вона знаходить вірного соратника, разом з яким утворює дует відважних мандрівників. Їм доведеться зіткнутися з канібалами, знайти загублене місто і спробувати відшукати загублені скарби, в списку яких затонулий корабель, священні хащі і рукопис.

Серіал «Містер Хутен і леді», доступний для перегляду онлайн, пропонує глядачеві динамічний розвиток сюжету, цікавих персонажів, приголомшливий антураж і значний бюджет, створюючи тим самим відчуття пригод. ©Kino4ua Містер Хутен і леді 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?