Kino4ua.com
R

Шлюбна історія

Рік:
Ор. назва:
Marriage Story
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Ноа Баумбак
Тривалість:
02:17:51
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Jaskier
Чарлі - відомий театральний режисер, який спеціалізується на авангардних п'єсах, живе в Нью-Йорку разом зі своєю дружиною Ніколь. У минулому вона була знаменитою кінозіркою, а останнім часом грає в п'єсах чоловіка. У них є маленький син Генрі, який живе в гарячковому ритмі життя батьків, які розриваються між домашніми справами, репетиціями і бродвейськими прем'єрами. На початку оповідання Ніколь подає на розлучення і переїжджає з сином в Лос-Анджелес. Жінка переконана, що «втратила» себе справжню, влаштувавшись під чоловіка. Тепер у героїв попереду непростий процес розлучення, який позначиться не тільки на їх особистому житті, а й на кар'єрі. Однак найбільший вплив майбутнє розлучення надає на 8-річного Генрі. Концентруючись на власних проблемах, дорослі забувають, що дитині необхідна ласка і увага обох батьків ... ©Kino4ua Шлюбна історія 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?