Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Дівчата Гілмор (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Gilmore Girls
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джемі Беббіт, Емі Шерман-Палладіно, Кріс Лонг
Тривалість:
00:43:17
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
У серіалі показано життя тихого містечка Старз Холлоу, розташованого неподалік від Гарварда. Містечко дуже гарне й миле: в ньому живе всього 9 тис. осіб, є один готель, маленькі магазини, невеликі ресторани, школа, танцювальна студія, кінотеатр і працює всього один світлофор на все місто. У цьому тихому місці і живе одинока мати, яка сама виховує шістнадцятирічну дочку. Спочатку дівчата справляють враження рідних сестер: їх смаки однакові практично в усьому - від музики до переваг в їжі. Життя Рорі і Лорелай наповнене різними переживаннями і непередбачуваними ситуаціями. Історія дівчаток Гілмор не залишить вас байдужими. ©Kino4ua Дівчата Гілмор (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон) 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
4 сезон
5 сезон
6 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ирина
    Ирина
    26 жовтня 2020 19:23
    + +19 -
    Жаль, что нет остальных сезонов в озвучке студии 1+1. Сериал Дiвчата Гiлмор.
  2. Наталія
    Наталія
    16 квітня 2020 20:00
    + +20 -
    так а чому тільки росйською?