Kino4ua.com
NC-17

Офісний розковбас

Рік:
Ор. назва:
Office Uprising
Країна:
США
Режисер:
Лін Одінг
Тривалість:
01:32:27
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
У бізнесі є одне дуже просте правило: хто зробив більше товарів, той заробив більше грошей. Ні для кого не є секретом, що сучасні корпорації хочуть максимально збільшити працездатність своїх співробітників. Для того щоб заробляти великі гроші, потрібно підвищити рівень залученості людей у свою роботу. Глава однієї корпорації розраховував на те, що після того як він дасть своїм співробітникам якийсь особливий еліксир, то для його фірми все зміниться. Він хоче максимально підвищити працездатність своїх менеджерів, але в його плани втручається несподіваний фактор.

Він навіть не здогадувався про те, що даний енергетичний напій має свої побічні ефекти. Після прийняття даної рідини, всі співробітники немов сходять з розуму. Вони стають агресивними, і все що вони тепер хочуть, це розгромити свій ненависний офіс. Головний герой цієї історії як зазвичай запізнився на свою роботу, і тому залишився без порції енергетика. Тепер йому належить вижити в сьогоденні офісного пекла, хоча це буде непроста місія для героя. Його колеги по-справжньому злі і агресивні, і ніхто не знає, чим це може закінчитися ... ©Kino4ua Офісний розковбас 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?