Kino4ua.com
PG

Дев’ять життів

Рік:
Ор. назва:
Nine Lives
Країна:
Франція, Китай
Режисер:
Баррі Зонненфельд
Тривалість:
01:27:31
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У Тома Бренда грошей хоч відбавляй, він ні в чому не має потреби, але все ж продовжує працювати як проклятий. Робота забирає у нього весь вільний час, він навіть не встигає толком побути з родиною. Він нічого не знає про життя своїх дітей, але брак уваги Том компенсує дорогими подарунками. 

Тільки ось сьогодні у дочки Тома - Ребекки - день народження, але наш горе-татусь забув про подарунок. Оскільки дівчинка завжди хотіла у будинку кота, головний герой в поспіху відправляється в зоомагазин, де купує злощасного кота. 
  
По дорозі додому Том потрапляє в аварію, після якої приходить до тями, але з жахом розуміє, що він опинився в тілі пухнастої тварини. Так що тепер кіт, якого він купив, лежить в тілі багатія в лікарні, а батько став домашнім улюбленцем своїх рідних. На щастя, нового вихованця все відразу полюбили. 

Після цього сталося неймовірне: головний герой в образі кота зближується з рідними, зі своєю дочкою і розуміє, як він був неправий. Том так багато всього хоче змінити, але як йому повернутися в свій нормальний стан? Як показати дочки і дружини, що перед ними не просто милий домашній кіт, а батько і чоловік що розкаявся? Чому хотіла навчити доля таким несподіваним поворотом подій? ©Kino4ua Дев’ять життів 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?